Hoe kun je het best je huis beveiligen tegen inbraak?

Het beveiligen van je huis is super belangrijk, tegenwoordig zijn er nog steeds veel woninginbraken en dit kun je voorkomen door je huis goed te beveiligen. Slotenmakers zijn al jaren bezig met het optimaliseren van veiligheid rondom je woning. De meeste slotenspecialisten doen naast repareren, vervangen en onderhouden ook kijken of ze jou nog kunnen helpen met het veiliger maken van je woning.

Wat kun je doen bij inbraak ?

Als je er achter bent gekomen dat er bij jou is ingebroken of dat er een poging is gedaan tot inbraak, dan is het verstandig om je sloten te laten vervangen. Wanneer je een goed slot hebt is de kans klein dat deze wordt opengebroken, maar als je ziet dat er wel aan gerommeld is is het toch wel verstandig om deze te laten vervangen om incidenten in de toekomst te voorkomen. Een andere reden om je sloten te laten vervangen is dat inbrekers vaak ook sleutels stelen waardoor ze makkelijk kunnen binnentreden. Het vervangen van je sloten zorgt dus voor een betere veiligheid en geeft jou ook weer een gerust gevoel in je woning.

Inbraakbeveiliging

Het hebben van een goed slot zegt niet altijd dat je veilig bent tegen inbraak, in sommige gevallen van inbraak is er namelijk wel een goed slot bevestigd maar heeft dit voor de inbrekers weinig effect.  Om te voorkomen dat er inbrekers in je huis binnekomen, is een goede beveiliging dus van belang. Je kunt de volgende sloten / extra’s bevestigingen om de kans op inbraak te verminderen:

  • SKG cilinders
  • Beveiliging camera’s 
  • Meerpuntsluiting
  • Kentrekbeslag

Naast de beveiliging van je deur is het ook belangrijk om je ramen na te gaan, inbrekers denken namelijk op allerlei manieren na over hoe ze in je huis kunnen binnendringen.

Slotenmaker inschakelen

Heb jij nou het gevoel dat je je huis beter kunt beveiligen? Neem dan contact op met slotenmaker Den Bosch. Een slotenmaker heeft alle verstand en ervaringen met sloten en kan jou adviseren wat het beste is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.